High End Supplements

U heeft Tinnitus ? 

Wij wijzen u graag de weg naar een effectieve behandelmethode 

De informatie op deze pagina is geschreven door een Tinnituspatient die, inmiddels 5 jaar geleden, volledig genezen is van een accute en zeer ernstige vorm van Tinnitus. Het proces van eerste onderzoek tot volledige genezing bedroeg 14 weken. 

Mijn Tinnitusverhaal 

Op 31 januari 2017, om exact 11:30 uur ging er een knop om in mijn hoofd en hoorde ik een harde pieptoon in mijn linkeroor. Als ik het geluidsniveau moet beschrijven op een schaal van 0 (niet hoorbaaar) tot 10 (oorverdovend luid) dan was het 8.

Ik schrok en naarmate de uren verstreken raakte ik lichtelijk in paniek. Dit geluid ging toch zeker niet aanhouden ?

De dagen erna waren een regelrechte hel. Het geluidniveau nam niet af en de hoogte van de pieptoon bleef constant.

Een bezoek aan de KNO arts van ons ziekenhuis leerde dat er helaas niets te doen is aan Tinnitus en dat cognitieve gedragstherapie, ofwel het spreken met lotgenoten over hun Tinnitus, de enige mogelijkheid was.

Ik wist dat dit geen optie voor mij was. Daarvoor was de pieptoon in mijn hoofd te luid. Ik schrok ook van de mededeling van de hulpverlener dat 15% van de mensen die in gesprekstherapie gaan, het einde van de therapie niet meemaken omdat nou eenmaal 15% van de patienten overgaat tot zelfmoord.

Niet opgeven 

Na het bezoek aan de KNO arts voelde ik mij machteloos en wist ik dat ik dit niet ging volhouden. Ik zou én moest een oplossing vinden. 

Met mijn partner besprak ik dat ik dit niet langer dan 2 weken zou volhouden. Ik kreeg opeens begrip voor mensen die er een eind aan maken omdat het enige dat je echt wil is een einde maken aan die piep in je hoofd, die dag en nacht doorgaat.

Allereerst las ik over een app die ik kon downloaden op mijn Iphone. Terugkijkend adviseer ik iedereen deze app te proberen omdat hij verlichting geeft en je gedurende de dag de piep even "kunt uitzetten". Maskeren heet dit.

De app die ik gebruikte is nog steeds gratis te downloaden via de app store (wellicht ook voor Android toestellen). 

Hieronder een afbeelding van de app. Mocht u er niet uitkomen, laat het ons weten via een mailtje aan contact@salutepura.nl en wij helpen u graag in het gebruik van de ap. 

Whist Tinnitus maskeer ap


De boodschap van de KNO arts "Tinnitus is niet te genezen" maakte dat ik via Google in het buitenland ging zoeken naar een mogelijke behandeling die mij kon helpen. 

Ik herinner me dat het 3 uur s'nachts was toen ik een zeer interessant bericht vond.

Een professor uit Frankfurt, Prof. Dr. Christian Hellweg, legde in een uitzending van de Duitse TV uit dat Tinnitus wel degelijk te genezen is. Het slagingspercentage bedroeg zelfs 80%!

Ik schreef direct een email aan Dr. Hellweg en legde hem uit dat hij mijn laatste hoop op genezing was. 

Wonderbaarlijk snel, om 07:00 uur in de volgende ochtend had ik al een antwoordbericht van hem. Hij gaf aan dat ik direct naar Frankfurt kon komen, hij zou direct tijd voor mij vrijmaken gezien de ernst van de situatie. 

De weg naar genezing

In Frankfurt werd ik ontvangen door Dr. Hellweg. Hij vertelde mij dat hij mij zou uitleggen wat Tinnitus eigenlijk is, hoe het veroorzaakt wordt en hoe hij mij gaat helpen het te genezen. 

Ná een uitgebreid onderzoek werden mij 2 ruisapparatjes aangemeten (vergelijkbaar met een hoorapparaat). De ruis die zij produceerden was exact afgemeten op de frequentie van mijn Tinnitus. Het advies was deze apparaatjes 8 uur per dag te dragen en na 3 maanden terug te komen voor een controle. 

De prognose was dat ik binnen 12 maanden 50-80% genezing mocht verwachten. 

Ik was té gemotiveerd en droeg de apparaatjes 24 uur per dag, 3 maanden lang. Tijdens de controle op 17 mei 2017 bleek dat mijn Tinnitus volledig genezen was. 

Dit was ook voor Dr. Hellweg een verrassing. Ik denk dat ik door de apparaatjes 24 uur per dag te dragen sneller genezen ben.

Ik heb mijn leven terug en Prof. Dr. Hellweg is mijn held! 
Wat doe ik met deze ervaring? 

De wetenschap dat andere mensen, in Nederland, met een vergelijkbaar probleem zitten maar minder doorzettingsvermogen hebben om te blijven zoeken naar een oplossing enerzijds én anderzijds het feit dat medici in Nederland Tinnitus ongeneeselijk" verklaren maakte dat ik besloot iets te doen voor Tinnituspatienten die dringend geholpen moeten worden. 

De belangrijkste oorzaken van Tinnitus (volgens Prof. Dr. Helweg) zijn verrassend;

  • Stilte (geen enkele geluidsprikkel gedurende 15-20 minuten kan direct een Tinnitus veroorzaken)
  • Antibiotica (dit was hoogstwaarschijnlijk mijn oorzaak. Een herhalingskuur antibiotica bij een chronische voorhoofdsholteontsteking. Kijk altijd naar de bijsluiter van medicijnen! Het staat er eçht op "kan Tinnitus veroorzaken".
  • Een harde knal 


Maak kennis met Prof. Dr Christian Hellweg.

Een specialist die al heel veel patienten met Tinnitus geholpen heeft. 


Contactgegevens Prof. Dr. Christian Hellweg:

website: https://www.hno-hellweg.de/

Adres: Goethestr. 21 | 60313 Frankfurt | 

Email: kontakt@hno-hellweg.de

Telefoon: +49-69 20336


Wij hopen van harte dat u baat zult hebben bij deze informatie.

Heb u behoefte aan een persoonlijk gesprek ? Stuur gerust een mail naar contact@salutepura.nl en wij nemen contact met u op.

Wij staan in directe verbinding met Prof. Dr. Christian Hellweg. 


SalutePura wijst u als bezoeker van onze website slechts de weg naar een mogelijk voor u succesvolle behandeling. Wij hebben geen commercieel belang bij dit advies. 


Tenslotte

Vergeet niet....Er is een oplossing voor Tinnitus. Er is licht aan het eind van de tunnel!


Uw Team SalutePura

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn